Volledig scherm
Acteur Alfred van den Heuvel is na een huwelijk van 26 jaar gescheiden van zijn vrouw Debby de Jong. © ANP Kippa

Huwelijk Kinderen geen bezwaar-acteur is voorbij

Acteur Alfred van den Heuvel is na een huwelijk van 26 jaar gescheiden van zijn vrouw Debby de Jong. 

,,We waren uit elkaar gegroeid en vorig jaar zijn we al tot de conclusie gekomen dat het beter was om te stoppen. Zoiets is natuurlijk altijd pijnlijk, maar we hebben nu allebei de rust gevonden", zegt Alfred in De Telegraaf.

Het echtpaar verhuisde dertien jaar geleden met hun twee kinderen naar het noorden van Spanje, waar ze samen een bed & breakfast runden. Alfred van den Heuvel, bekend van de tv-serie Kinderen geen bezwaar, is nu terug naar Nederland verhuisd.

In december speelt Alfred van den Heuvel de hoofdrol in de musical De nacht van Flipje, een voorstelling die Dick van den Heuvel schreef voor het 50-jarig bestaan van schouwburg De Agnietenhof in Tiel.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.