Volledig scherm
© Net 5

Ietwat emotionele Merel Westrik bedankt vriendinnen in ‘voorlopig’ laatste Ladies Night

De laatste aflevering van de vrouwentalkshow Ladies Night heeft gisteren 132.000 kijkers getrokken. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Presentatrice Merel Westrik werd in de laatste minuten getrakteerd op een optreden van Edsilia Rombley, die Ain’t No Mountain High Enough zong.

Het zorgde voor de nodige emoties bij Westrik. ,,Dat was schitterend! Ik wil eigenlijk niet afsluiten. Dit was Ladies Night, voorlopig. Voor nu was het de laatste.’’ Vervolgens bedankte ze de aanwezige gasten in de verder lege studio en ‘alle vriendinnen van de show’ thuis.

Net5 maakte vorige week bekend te stoppen met het tweede seizoen van de talkshow. Volgens Talpa werden de opnames gestaakt vanwege de coronamaatregelen van het kabinet en het feit dat gasten niet dicht bij elkaar mogen zitten.

De kijkcijfers van het programma vielen echter al langer tegen. In de winterstop beloofde creatief Net5-directeur en vaste gast Linda de Mol dat er een aantal aanpassingen zouden worden gedaan zodat het programma van presentatrice Merel Westrik ‘urgenter’ zou worden. Maar toch wist de kijker Ladies Night niet goed te vinden.