Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik hoop dat omroepbazen met schaamrood op de kaken naar Talitha Muusse hebben geluisterd

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

7 reacties

 • John Bluhmen

  1 week geleden
  Zodra je op TV babbelt ben je een TV persoonlijkheid! Het barst van de omhooggevallen B types...
 • Rino Rijder

  1 week geleden
  Raak... De indruk ontstaat dat mw Muusse had verwacht dat om haar heen een "karaktershow" werd gemaakt. Met een redactie die het onderzoekswerk doet, zodat mw Muusse kon schitteren met spitsvondig bedoelde vragen en haar eigen agenda kon promoten.
 • Geert Loermans

  1 week geleden
  Inderdaad Cor. Het lijkt wel een kleine hetze die Angela aan het voeren is tegen de NPO. Ben benieuwd wanneer de eerste kritische noot over Beau wordt gekraakt.
 • Anoniem

  1 week geleden
  Marijke Wissink Nieuw-Wehl Sorry voor Talitha, ook ik heb met verbazing naar haar zitten kijken, ze probeerde zelfs Sven Kockelmann te verbeteren terwijl hij juist de mensen kan laten zeggen wat hij horen wil, om het publiek goed te informeren. Ze had voor aanvang van het programma een en ander met Sven moeten doornemen, afspreken. Óók de leiding aan hem overlaten, zijn niveau heeft ze nog lang niet bereikt.
 • T Jacobs

  1 week geleden
  Talitha denkt dat ze heel wat is. Laat ik haar uit haar droom helpen. Je bent een mooi meisje zonder enige levens en werkervaring .als je dat nou eerst eerst een op gaat doen kun je mensen interviewen.
 1. Gert-Jan Segers optimistisch over komst moeder Jeangu Macrooy naar songfestival

  Gert-Jan Segers optimis­tisch over komst moeder Jeangu Macrooy naar songfesti­val

  ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers is positief gestemd over de komst van de moeder van Jeangu Macrooy naar Nederland. Jeanette John, die in Suriname woont, leek het optreden van haar zoon te moeten missen vanwege reisrestricties. Segers bij de Songfestival Aftelshow op deze site: ,,Maar er kunnen soms ook wel familieomstandigheden zijn, dan wel blij dan wel verdrietig, die het nodig maken om te reizen.”
 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan