Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik snap er geen reet van dat Viaplay Olav Mol niet heeft binnengehaald

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

10 reacties

 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Ik snap het wel. Ik ben geen fervent F1-kijker, ik haak af zodra ik die Olav Mol hysterisch hoor doen. Hij zal best kennis van zaken hebben maar dat orgastische commentaar van hem... hij zit bij wijze van spreken te soppen op zijn stoel als Max zijn stuur omgooit. Nee. Brrrrr.
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  Gelijk hebben ze. Meer PopieJopie dan verslaggever. Bij sommige zenders vinden ze dat prima. Bij Viaplay blijkbaar niet.
 • Thiemo Lange

  2 maanden geleden
  Ik ben het 99 van de 100 keer met Angela eens, maar deze keer niet. De zachte landing snap ik, maar je wilt ook als nieuwkomer wat nieuws neerzetten. En daar horen nieuwe mensen bij. Olav c.s. ben ik wel op uitgekeken met hun popie-jopie-zie-ons-eens-populair-zijn-gedrag. Daar irriteer ik me enorm aan. Natuurlijk zal het wennen zijn en geeft zo'n nieuw team het maar te doen: afgemeten worden op het bekende. Hoe dan ook: mooi dat nieuwe mensen een kans krijgen.
 • W Konincks

  2 maanden geleden
  Misschien kan Olaf op 1e kerstdag het openhaardvuur bij SBS6 live verslaan.. (dikke vette knipoog natuurlijk!!)
 • Barrie Beukenhorst

  2 maanden geleden
  Olav Mol is lekker enthousiast, maar hij mist veel en doorziet het spel vaak veel te laat. In de laatste race wilde hij dat Max nog een keer naar zacht ging. Dat kon sowieso niet omdat Ocon en Bottas te dichtbij zaten. Bovendien moet je dat vlak voor het einde doen, anders kan Lewis het ook nog doen. En: er stond nog iets dat na de race beoordeeld zou worden. Ik zal zijn enthousiasme missen, maar de rest niet.