Volledig scherm
Heel Holland Bakt. © Marcel Wagena000

Jan Slagter werkt aan kinderversie van Heel Holland Bakt

,,Bakkertjes klaar, bakken maar.” Jan Slagter heeft serieuze plannen voor een versie van Heel Holland Bakt met kinderen. Dat onthult hij aan deze site. 

Met flink wat voorbehoud: Het is nog prematuur, niets is zeker, maar mogelijk komt er een kinderversie van Heel Holland Bakt. Het is de vurige wens van Omroep MAX-baas Jan Slagter. ,,Kinderen met hun ouders of grootouders, dat zie ik voor me. Want kinderen vinden bakken ontzettend leuk.”

Slagter spreekt mee weemoed over het idee.  ,,Herinner je nog de aantrekkingskracht die bakken op je had als kind? Hoe zo’n cake rijst in de oven, de koekjes langzaam goudbruin worden, het uitlikken van de kom? We zijn aan het onderzoeken wat mogelijk is, want de wetgeving rond kinderen en televisie is redelijk complex.’’

Lees zondag op deze site een uitgebreid verhaal over het succes van NPO1-hits Heel Holland Bakt en Maestro.

  1. Nederlandse Eyelar schreef comeback-single Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’
    PREMIUM

    Nederland­se Eyelar schreef comeback-sin­gle Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’

    De comeback van de Amerikaanse hitzangeres Demi Lovato heeft een Nederlands tintje. De popster zong afgelopen weekend bij de Grammy’s haar nieuwe nummer Anyone, dat mede werd geschreven door de Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh (25). Het lied staat inmiddels op één in de hitlijsten in de Verenigde Staten. ,,We schreven het al voordat ze die overdosis nam, dus we dachten: dat komt nooit meer uit.”