Volledig scherm
© ADN Beeldredactie

Jean-Marie en Carmen werken aan comeback De Pfaffs

Jarenlang waren de dagelijkse avonturen van de familie Pfaff te volgen in hun eigen realityreeks op de Vlaamse en de Nederlandse televisie. Als het aan Jean-Marie en Carmen ligt komt er een vervolg. ,,Maar wel pas als de kleinkinderen oud genoeg zijn.’’

,,Ik ben trots op wat we bereikt hebben’’, zegt Carmen Pfaff in het Belgische blad Dag Allemaal. ,,Tien jaar lang, meer dan 290 afleveringen.”

En binnenkort misschien zelfs meer. ,,Er wordt serieus over een vervolg nagedacht, ja”, aldus Jean-Marie. ,,Maar het is nog een jaar of twee, drie te vroeg. De kleinkinderen moeten eerst hun middelbare school afgerond hebben. En er moeten ook nog wat dingen geregeld worden qua contracten.”

De originele reeks van De Pfaffs liep tussen 2002 en 2011 en was bij RTL óók in Nederland een kijkcijfersucces.

  1. Regisseur The Hunt reageert voor het eerst op schrapping film na schietpartijen VS

    Regisseur The Hunt reageert voor het eerst op schrapping film na schietpar­tij­en VS

    Regisseur Craig Zobel heeft voor het eerst gesproken over het besluit van filmmaatschappij Universal om de release van zijn thrillerfilm The Hunt te schrappen na de meest recente schietpartijen in de Verenigde Staten. De film, waarin een groep rijke mensen op armoedzaaiers jaagt, bleek namelijk te controversieel in het licht van de recente gebeurtenissen. Zelfs president Trump moeide zich met de zaak. Zobel hoopt dat de film toch ooit het daglicht ziet.