Johan Derksen is eigenlijk precies wat hij die hypocriete dames altijd verwijt

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

34 reacties

 • J.M. Horst

  2 maanden geleden
  Het was kroegpraat-tv, het is kroegpraat-tv en zal dit ook blijven. Wie het leuk vindt moet er zeker naar kijken, voor wie het niet leuk vindt; Er zijn zoveel andere zenders. En laat Sigrid Kaag zich vooral druk maken over de vieze mannetjes en vrouwtjes die zich nu binnen D66 misdragen, ipv zich druk te maken over iets van 50 jaar geleden.
 • E. van den Brand

  2 maanden geleden
  Ik had het echt gemist Ben blij dat ze terug zijn Alleen gisteren met die Heleen van Rooyen vond ik niks Ze was ook heel erg iritant Dus je houdt er van of niet En er zijn meer zenders op de tv
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  Angela schuift aan bij Derksen. Daarna mag ze stukjes schrijven waarin ze de man tot op zijn schoenveters af fikt, gebaseerd op haar vaak onjuiste observaties en roddels die ze klakkeloos voor waar aanneemt. Door haar stukjes versterkt ze haar eigen mening doir de publieke mening die ze zelf schept. Kritisch denkvermogen of terughoudendheid heeft ze niet, hypocriet is ze wel. En door deze dubbele pet is ze aanklager, advocaat en rechter in één. Een zeer kwalijke zaak. Weg met Angela de Jong!
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Ik ben het helemaal met je eens Ceciel, en Bart Jansen; praat voor jezelf! Ik hoor gelukkig niet bij jouw 'we'.
 • Marie-Louise Walter

  2 maanden geleden
  Hij zei, dat hij geen oog meer dicht doet. Had hij maar eerst nagedacht voordat hij zijn mond open deed!!!