Volledig scherm
Johnny de Mol met Willeke Alberti © Daniel Kroll

Johnny de Mol heeft plannen met zijn moeder

Het lijkt erop dat Johnny de Mol een aantal plannen heeft met zijn moeder Willeke Alberti. Dat liet de zangeres vanochtend doorschemeren op NPO Radio 1.

Willeke vertelde dat ze het het komende jaar iets rustiger aan wil doen. ,,Aan stoppen denk ik nog niet, nee, maar ik ga wel wat minder doen het aankomende jaar. Dan hoop ik naar de 75 te gaan", aldus de 74-jarige zangeres.

,,Mijn zoon Johnny heeft wel een aantal plannen die we gaan doen. Ik laat het allemaal maar aan hem over en zijn manager. Dan ben ik in goede handen."
Vanavond staat Willeke op de planken in het Circustheater in Scheveningen. Daar brengt ze een ode aan haar vader en zingt ze haar mooiste liedjes.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.