Jury: Amber Heard schuldig aan smaad, moet miljoenen betalen

met videoDe jury heeft Johnny Depp (56) gelijk gegeven in de smaadzaak die hij had aangespannen tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36). De rechtbank kende Depp een schadevergoeding van 15 miljoen euro toe, hoewel hij slechts een fractie van dat bedrag zal ontvangen. De acteur was niet aanwezig bij de uitspraak, Heard wel. ,,De teleurstelling die ik vandaag voel is niet in woorden uit te drukken”, zegt de actrice.

6 reacties

 • jacqueline Schijver

  4 maanden geleden
  @Ceciel Buijer echt hè 🤦🏼‍♀️ Die Amber moet zich kapot schamen om over Metoo te beginnen ! Ze heeft keer op keer leugens staan te vertellen en met die berg "bewijzen "van haar heeft ze al haar ruiten ingegooid en de sympathie van veel mensen verloren ! Wat een golddigger is dat dan zeg !
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  @Theo, Johnny Depp zat niet in Star Wars. En als je hem in Star Wars op de brug van de Enterprise hebt zien staan dan is dat helemáál knap, want die vliegt alleen rond in Star Trek, voor zover ik weet. Of ze moeten dat bootje in de Pirates of the Carribean zo hebben genoemd. Maar één ding heb je bij het rechte eind: dit blijft voor eeuwig aan hem kleven. Dit hele gedoe was wat ze in Amerika zo mooi 'awkward' noemen.
 • Hans Jacobs

  4 maanden geleden
  Kunnen deze totale non issues beter in de roddelbladen terug gelezen. Een krant die zichzelf serieus neemt zou zich verre moeten houden van deze soap
 • Martin Reekers

  4 maanden geleden
  @marieloisewalter anders gezegd, als dit belangrijk is is al het andere, vele malen belangrijker, dan dit nietszeggende bericht.
 • Theo de Beer

  4 maanden geleden
  Hah gelukkig heeft did depp genoeg verdient met acteren in Star Wars om nooit meer te hoeven werken. Jammer dat zijn imago zo beschadigd ja. Nu blijft dat plakken de volgende keer dat we hem in een film op de brug van de Enterpise zien.