Volledig scherm
Kaj en Jessie. © Instagram @kajstypetjes

Kaj en Jessie waren stiekem al anderhalf jaar een setje

Afgelopen december bevestigden Kaj Gorgels (28) en voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk (24) via een foto op Instagram hun status als koppel. Maar waar het eerst leek te gaan om een nieuwe romance, blijkt nu dat de twee al ruim anderhalf jaar een setje waren. Dat bekent Jessie aan Beau Monde.

De twee lovebirds bleken gewoon al anderhalf jaar te daten, voordat ze het officieel maakten. Goede vriendin Anna Nooshin haalde de twee over hun relatie openbaar te maken. In het blad vertelt Jessie: ,,Toen we met vrienden in Kaapstad waren, maakte Anna Nooshin een foto van ons. Kaj zei ineens: ‘Ik ga ‘m online gooien’.” Al snel pikten meerdere media het nieuws op en daar moest de voormalig Miss Nederland even aan wennen: ,,Ik schrok eerst, omdat het al zo lang ons geheim was. Maar toen was het ineens out in the open.”

Voordat Kaj smoorverliefd werd op Jessie, deelde hij met meer dan tweehonderd vrouwen het bed. Dat vertelde hij eerder in een video van Anna Nooshin. De twee schijnen niet veel moeite te hebben met zijn reputatie en zijn alweer een redelijk tijdje dolgelukkig met elkaar.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.