Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Kan me niet heugen dat talkshowgast ooit met zoveel dedain werd bejegend als boer Koos

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

14 reacties

 • P Langeveld

  2 maanden geleden
  Waarom wordt mijn mening niet geplaatst. Ik beledig niemand maar blijf bij mijn mening dat de boeren de politie niet moet aanvallen want als die boeren ooit zelf in nood komen hebben ze de politie ook nodig of laten ze het dan zitten.
 • Han Philipsen

  2 maanden geleden
  Als geweld straks de oplossing van het probleem blijkt te zijn, dan vrees ik voor de volgende geweldsuitbarsting. Iets van niet luisteren dan maar voelen.
 • Jos Meijer

  2 maanden geleden
  Hier ben ik het dus niet mee eens. Boer Koos was niet alleen in de uitzending maar deed alsof dat wel zo was. Ik vond dat Hugo en Nadia hem uitgebreid aan het woord lieten maar dat was niet genoeg volgens Koos. Heb ook niets gemerkt van dedain etc.
 • John Jansen

  2 maanden geleden
  Dat krijg je met presentatoren die druipen van de arrogantie en zichzelf o zo goed vinden.
 • Nico van Dam

  2 maanden geleden
  Waarom leggen we de focus niet even daar waar die thuishoort? Bij de Rabobank, LTO, CDA/VVD, de grootverdieners in veeteelt, veevoer en veetransport. Dat zijn de profiteurs die altijd lobbyden voor groter, groter, meer, meer en de boeren in hun financiële overalls naaiden. En dan ook meteen bij miljonair @MarkvandenOeverVOF. De pistolero van de Boerenmaffia uit Sancta Huberto di Brabantia