Volledig scherm
© EPA

Kanye West verbiedt dochtertje YouTube-tutorials te maken

North West, de vierjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, zou dolgraag een eigen YouTube-tutorial maken, maar daar steekt vader Kanye een stokje voor. Hij wil niet dat zijn dochter nu al zo geëxposeerd wordt aan de buitenwereld.

Moeder Kim vertelde tijdens een interview met WWD:  ,,North kijkt zoveel video's en tutorials op YouTube, dat ze het naspeelt. Laatst was ze haar My Little Pony Colourpop aan het opmaken en toen zei ze: 'Mam, ik wil een tutorial maken'.''

 Kanye maakte een compromis met zijn kleine meid en liet haar een video voor de familie maken, die privé zou blijven. Toch ziet Kim social media als een essentieel onderdeel in de opvoeding van haar kinderen:  ,,In de tijd waarin we nu leven, kun je niet van een kind verlangen dat ze wegblijven van social media. Dat staat ongeveer gelijk aan nooit met iemand communiceren."

My cutie!

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

  1. Deborah haalt uit naar 'Timtation': Mentaal is hij nog een puber
    PREMIUM
    interview

    Deborah haalt uit naar 'Timtation': Mentaal is hij nog een puber

    Nooit eerder zagen de kijkers van Temptation Island iemand zo hard breken tijdens kampvuur als de Vlaamse Deborah Leemans (26). ,,Ik haat hem zo hard", schreeuwde ze uit toen ze Tim Wauters (31) zijn liefde hoorde verklaren aan verleidster Cherish (26) uit Hellevoetsluis. Maar de haat heeft intussen plaatsgemaakt voor strijdvaardigheid. ,,Kerels als Tim heb ik nu gelijk door'', zegt ze vastberaden in weekblad Dag Allemaal.