Volledig scherm
© EPA

Kanye West verbiedt dochtertje YouTube-tutorials te maken

North West, de vierjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, zou dolgraag een eigen YouTube-tutorial maken, maar daar steekt vader Kanye een stokje voor. Hij wil niet dat zijn dochter nu al zo geëxposeerd wordt aan de buitenwereld.

Moeder Kim vertelde tijdens een interview met WWD:  ,,North kijkt zoveel video's en tutorials op YouTube, dat ze het naspeelt. Laatst was ze haar My Little Pony Colourpop aan het opmaken en toen zei ze: 'Mam, ik wil een tutorial maken'.''

 Kanye maakte een compromis met zijn kleine meid en liet haar een video voor de familie maken, die privé zou blijven. Toch ziet Kim social media als een essentieel onderdeel in de opvoeding van haar kinderen:  ,,In de tijd waarin we nu leven, kun je niet van een kind verlangen dat ze wegblijven van social media. Dat staat ongeveer gelijk aan nooit met iemand communiceren."

My cutie!

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselende gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de vooral negatieve maar ook positieve reacties.