Karsu blaast kijkers en collega's omver in Beste Zangers: ‘Ik wist niet dat ze zó goed was’

videoZangeres Karsu heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op collega’s én kijkers in Beste Zangers. 951.000 mensen zagen hoe ze het Spaans van Belle Pérez combineerde met de Turkse klanken van haar eigen roots, met louter lof tot gevolg. ,,Ik wist niet dat ze zó goed was.’’

 1. Lof voor Alides Hidding na optreden in Beste Zangers: ‘Stiekem vergeten hoe goed hij is’
  Play
  VIDEO

  Lof voor Alides Hidding na optreden in Beste Zangers: ‘Stiekem vergeten hoe goed hij is’

  Alides Hidding is gisteren onder complimenten bedolven na zijn optreden in Beste Zangers. De 67-jarige oprichter en zanger van de Time Bandits bracht een Drentse versie van Mien vrouw mos es weet’n, een lied van collega Hendrik Jan Bökkers, die in de aflevering van gisteravond centraal stond. ‘Zit met open mond te kijken naar optreden van Alides Hidding... Fan-tas-tisch!’, reageerde een van de 958.000 kijkers.
 2. Zo belandde Megan Desaever uit Temptation Island in enorme rel: politie onderzoekt belastingfraude

  Zo belandde Megan Desaever uit Temptation Island in enorme rel: politie onderzoekt belasting­frau­de

  Temptation Island-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door uitspraken die ze heeft gedaan in de Nederlandse YouTubeshow Allures. ,,Als je je belasting correct aangeeft, is de helft weg”, zei de 23-jarige Vlaamse, die actief is op het platform OnlyFans. Afgelopen vrijdag stond de politie daarom bij haar op de stoep en loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude.