Kathy Griffin.
Volledig scherm
Kathy Griffin. © EPA

Kathy Griffin in ziekenhuis met ‘pijnlijke symptomen’ coronavirus

Kathy Griffin is opgenomen in het ziekenhuis. De Amerikaanse comédienne kampt met ‘ondraaglijke pijnlijke symptomen’ van het coronavirus, zo twittert Kathy woensdag.

Volgens de 59-jarige Kathy werd ze overgebracht naar een geïsoleerde Covid-19-afdeling, maar werd ze vooralsnog niet getest op het virus. De comédienne deelt ook een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed met een gezichtsmasker op.

Het is niet duidelijk sinds wanneer Kathy in het ziekenhuis ligt en of ze inmiddels wel is getest.

Donald Trump

Kathy Griffin kwam drie jaar geleden onder vuur te liggen na het delen van een foto van een onthoofde president Donald Trump. Het kwam haar duur te staan, werkgever CNN verscheurde onmiddellijk haar contract. Ook kreeg ze doodsbedreigingen

  1. Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit heeft vandaag misschien wel voor de grootste uitdaging ooit in zijn leven gestaan: hij liet zijn 8-jarige dochter Lola zijn lokken knippen. Dat ging niet zonder slag of stoot, Smit werd in zijn nek én oor geknipt, tot aan bloedens toe. Ruim 24.000 mensen (een record voor Smit) schakelden in voor het tafereel dat live te volgen was op het Instagram-acount van Smit. ,,Ik zit helemaal met klamme handen hier’’, riep zijn vrouw Nicolette van Dam het meermaals uit in de livestream.