Volledig scherm
© ANP Kippa

Katja is beugelbekkie, Jessie Jazz gekiekt in sexy lingerie

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jessie Jazz Vuijk is niet vies van een sexy lingeriesetje. Het model is gehuld in een blauw setje met kant. ‘Wow’, zwijmelen haar volgers.

Katja Schuurman heeft haar oude beugel opgeduikeld. De krullenbol noemt zichzelf beugelbekkie en deelt een kiekje waarop ze het ijzeren voorwerp in haar mond heeft.

Is het een regendouche of moeten het zweetdruppels voorstellen? Sylvie Meis geniet in ieder geval van de opvallende fotoshoot, zo valt uit haar intense blik op te maken.

Frank Dane heeft een bezoekje aan de tandarts gebracht voor een wortelkanaalbehandeling. De 538-dj is in zijn nopjes met het resultaat. ‘Brr... nachtmerrie’, reageert een volger.

Birgit Schuurman is vandaag even uit het drukke leven ontsnapt. De actrice geniet van een dagje in een spa en deelt daar een bikinikiekje van. ‘Dit bad is prachtig, maar alleen wel fucking koud’, schrijft ze bij de foto.

Blauwe ogen en een mysterieuze blik: Douwe Bob weet de aandacht van zijn volgers te trekken met deze foto. De zanger heeft een nieuw nummer uitgebracht en wijst zijn fans daar vandaag op/ 'Geweldig', reageren meerdere volgers.

Het duurt nog even tot Wie is de Mol? begint, maar Rik van de Westelaken geeft fans van het programma alvast een voorproefje. ‘Zo ziet dat er vanaf 5 januari uit. Kunnen jullie alvast een beetje wennen!’

Spierpijn? Dat is een teken dat je goed hebt gesport. Monique Westenberg weet er alles van. De vriendin van André Hazes heeft een pittige work-out gehad en voelt al haar spieren.

Een emotionele dag voor Ilse de Lange. De zangeres brengt een ode aan haar overleden vader, die vandaag 79 jaar zou zijn geworden.  ‘Pa, die lach heb je tot het einde behouden... en vandaag mis ik die vrolijkheid extra hard.’

Donny Roelvink mag trots zijn op zijn vriendin Amije. De krullenbol is vandaag afgestudeerd voor haar hbo-studie Logistics Management. De felicitaties stromen binnen.

Bastiaan van Schaik deelt vandaag een before- en afterfoto van zichzelf. Op de linkerfoto is de stylist in 2011 te zien, heel wat kilo's zwaarder. ‘Respect voor jou!’, klinkt het in de reacties.