Volledig scherm
Kim Kardashian. © AP

Keeping Up with the Kardashians volgende maand op Videoland

Goed nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van de avonturen van Kim Kardashian en haar familie. Ze zijn vanaf volgende maand te zien op Videoland. De streamingdienst onthulde vandaag dat het vijftiende en zestiende seizoen van de populaire realityserie Keeping Up with the Kardashians vanaf 30 september online staan.

Het zijn de twee meest recente reeksen van de realityshow. Het achttiende seizoen wordt vanaf 8 september uitgezonden op de Amerikaanse entertainmentzender E!

Keeping Up with the Kardashians ging in 2007 in première. De inmiddels wereldberoemde televisiefamilie kreeg destijds een eigen show nadat Kim bekendheid vergaarde als goede vriendin van Paris Hilton. Ook kwam de echtgenote van Kanye West dat jaar extra in de belangstelling nadat er een sekstape van haar en haar ex Ray J was uitgelekt.

  1. Sahil Amar Aïssa wil met ‘krankzinnige’ serie Nederland mooier maken
    PREMIUM
    Interview

    Sahil Amar Aïssa wil met ‘krankzin­ni­ge’ serie Nederland mooier maken

    Nederland weer een stukje mooier, maar vooral ook beter en liever maken. Dat is precies wat presentator Sahil Amar Aïssa (26) en het team van het gloednieuwe programma Make Holland Great Again willen bereiken. In de NPO-serie komen maatschappelijk relevante missies aan bod, maar komen ook persoonlijke wensen voorbij. En dat alles met een vleugje humor. ,,Dit is echt het meest krankzinnige programma van het jaar”, vertelt Aïssa aan deze site.