Volledig scherm
Kelly van der Veer © Brunopress

Kelly laat in lingerie haar hond uit, Chantal Bles geniet van Jada

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten genieten vandaag van een dagje op de bank. De Volendamse zanger deelt een foto waarop te zien is hoe ze knus bij elkaar liggen. ‘Mijn betere helft', schrijft hij erbij.

#mybetterhalf

Een foto die is geplaatst door null (@nickschilder) op

Jada, het dochtertje van Chantal Bles en Robert Doorbos, wil zich het liefst de hele dag als prinses verkleden. Het meisje werd in juni geopereerd aan een grote tumor met uitzaaiingen. ‘Wat zijn we aan het genieten van jou, klein prinsesje', schrijft Chantal bij een foto.

Kelly van der Veer was vandaag in zeer pikante lingerie te spotten op De Wallen. Met een grote, brede hond aan de lijn poseert ze in voor de camera. ‘Who let the dogs out?', grapt ze.

Who let the Dogs out?

Een foto die is geplaatst door null (@kellyvanderveer) op

Rico Verhoeven heeft vandaag een duidelijke boodschap voor Mark Rutte. De kickbokser heeft de premier geleerd om voortaan voorafgaand aan een debat een staredown te doen. 

De viervoeter van Natasja Froger mag zich dan gedragen als een schoothondje, dat is ‘ie bij lange na niet. Toch geniet de presentatrice van een knuffel met het harige beest, dat in haar armen hangt.

❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@natasjafroger) op

Olcay Gulsen blikt vandaag terug op een foto van negen jaar geleden. ‘Ik denk eraan om terug naar mijn originele haarkleur te gaan en te stoppen met pizza eten’, grapt ze bij het kiekje.

Giel Beelen viert vakantie in het Amerikaanse San Diego. Hij voert daar vrij weinig uit, maar vraagt zijn fans toch om tips. ‘Voor als ik klaar ben met niks doen.’

Jan Smit begint vanmiddag weer aan een tournee van een paar weken in Duitsland en Oostenrijk. Daarom maakte hij vanochtend nog even tijd om van zijn gezin te genieten op de tennisbaan. ‘Heb ons hele gezin van de baan geslagen’, schrijft hij bij het familiekiekje.

Zangeres Hind Laroussi kwam een van haar grote idolen, Chaka Khan, tegen op een feestje. De voormalig Idols-deelnemer, bezig met carrière maken in de VS, wilde maar al te graag met de superster op de foto.

Geld moet rollen, vindt Ali B. Maar wel op een verstandige manier. Daarom heeft de rapper vandaag drie villa's en een appartement gekocht in Marokko. ‘Veel mensen spenderen hun winst en investeren wat over blijft, ik zeg draai het om... Investeer je winst en spendeer wat over blijft.’

André Hazes kan er niet over uit wat een knapperd zijn zoontje is. De zanger deelt een foto van twee jaar geleden, waarop de kleine André nog een ukkie was. 'Je bent zo'n lekker ventje!', schrijft de zoon van wijlen André Hazes senior trots bij het plaatje.

2 jaar geleden.... Je bent zo’n lekker ventje!😍😍

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op