Rob Kemps in The Wheel
Volledig scherm
Rob Kemps in The Wheel © SBS 6

Kijkcijfers Rob Kemps storten in, Chantal Janzen is de koningin van de zaterdagavond

Chantal Janzen mag zichzelf de koningin van de zaterdagavond noemen. Met haar programma Oh wat een jaar! is ze de enige die op primetime in de buurt komt van de magische grens van één miljoen kijkers. Rob Kemps ziet juist de kijkcijfers van The Wheel instorten. Slechts 497.000 belangstellenden schakelden in voor de tweede aflevering.

 1. ‘Denkt Khalid nu echt dat dat gestamel van hem een krachtig weerwoord was?’
  AD Media Podcast

  ‘Denkt Khalid nu echt dat dat gestamel van hem een krachtig weerwoord was?’

  Angela de Jong was all over the place wat media betreft. Natuurlijk was er de clash met Johan Derksen in Vandaag Inside. Die daarna weer besproken werd bij Renze op Zaterdag. En om het Droste-effect compleet te maken, wordt er in deze editie van de AD Media Podcast weer op teruggeblikt. Inclusief de mini-recensie van Angela over de audio-vormgeving van de podcast, om het nog een extra dimensie mee te geven. Volgt u het nog?
 2. Succesvol tv-debuut Rob Kemps: hogere kijkcijfers dan Matthijs van Nieuwkerk

  Succesvol tv-debuut Rob Kemps: hogere kijkcij­fers dan Matthijs van Nieuwkerk

  De strijd om de kijker op de zaterdagavond is gisteren in alle hevigheid losgebarsten. Een grote winnaar kwam er niet. Sterker nog: geen enkel programma buiten het Achtuurjournaal om doorbrak de miljoengrens. Oh wat een jaar! (818.000 kijkers) deed het op RTL 4 het beste, maar werd op de hielen gezeten door Spaanders (NPO 1, 763.000) en The Wheel (SBS 6, 714.000). Rob Kemps versloeg daarmee wel zijn nieuwe vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk.