VTBL.
Volledig scherm
VTBL. © ANP

Kijkcijfers vernieuwde talkshow VTBL storten compleet in

De vernieuwde versie van talkshow VTBL is in de eerste uitzendweek al finaal door de hoeven gezakt. Begon maandag de eerste aflevering met slechts 126.000 kijkers, naar de tweede aflevering keken gisteravond nog maar 89.000 mensen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

6 reacties

 • Peter Farla

  1 maand geleden
  Niet om aan te zien, een 5e rangs programma van rtl. Wat je niet kan daar moet je niet aan willen beginnen. En hetzelfde geld voor de andere praatprogramma's bij rtl, een niets zeggende inhoud. Vele van ons kijken er niet meer naar. Fijn om te weten voor de reclamemakers.
 • Henk Houwers

  1 maand geleden
  Er gaat hopelijk nog wel meer instorten in de papegaaienshows der bekende Nederlanders of onbekende hotemetoten.
 • Willem Heerema

  1 maand geleden
  Zonder Johan Derksen en zijn maatjes zal ook deze poging geen succes worden. We wachten af.
 • Hans Van de Vegt

  1 maand geleden
  Slechte bezetting aan de tafel, ex voetballers snappen het voetbal we maar niet hoe je een programma spannend en leuk maakt
 • Hans Brul

  1 maand geleden
  Gewoon een waardeloos programma en begrijp me niet verkeerd, ik hou vreselijk veel van voetbal. Theo moet heel snel weer terug naar de NOS.
 1. Nieuw onderzoek Ombudsman naar ‘racisme’ Ongehoord Nederland: kritiek op voortbestaan groeit
  update

  Nieuw onderzoek Ombudsman naar ‘racisme’ Ongehoord Nederland: kritiek op voortbe­staan groeit

  De Ombudsman van de NPO start een nieuw onderzoek nadat afgelopen week bijna 1900 klachten binnenkwamen over omroep Ongehoord Nederland. In de televisiewereld groeit de twijfel over het voortbestaan van de omroep binnen het bestel. De publieke omroepen willen dat de toezichthouder op zeer korte termijn een oordeel velt of de nieuwkomer de mediawet heeft overtreden. Maar dat onderzoek is pas in het voorjaar van 2023 klaar.