Koning overweegt hoge hakken bij volgende fotosessie

videoAls prinses Amalia nog een stukje doorgroeit, verschijnt koning Willem-Alexander volgend jaar op hoge hakken bij de traditionele fotosessie voor de zomervakantie. Dat grapte de vorst bij de sessie van dit jaar, in de fraai gerenoveerde tuin van het eveneens stevig onder handen genomen paleis Huis ten Bosch.

Toen de koning zijn gezinsleden op een rij plaatste van klein naar groot bleek dat Amalia haar moeder, koningin Máxima, qua lengte al heeft ingehaald. Toen een fotograaf opmerkte dat ze volgend jaar wellicht langer is dan haar vader, zei Willem-Alexander: ,,Dan trek ik hoge hakken aan!”

Over Amalia vertelden haar ouders dat ze bijzonder veel aandacht aan andere mensen schenkt. ,,Dat is heel bijzonder”, vindt Máxima. ,,Ze is geknipt voor haar volgende rol”, merkte Willem-Alexander op.

Het koningspaar maakte van de gelegenheid gebruik om het personeel, ouders en leerlingen van de Bloemcampschool in Wassenaar nog een keer expliciet te bedanken voor een zo normaal mogelijke basisschooltijd. Vanochtend zwaaide prinses Ariane er als laatste Oranje af als basisscholier.

Volledig scherm
De koninklijke familie. © ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.