Vasco Rouw en zijn vrouw in Waar doen ze het van?
Volledig scherm
Vasco Rouw en zijn vrouw in Waar doen ze het van? © EO/Sky High TV

Kritiek op EO om deelname omstreden multimiljonair aan ‘Waar doen ze het van?’

UpdateDe EO ligt onder vuur omdat de omroep in Waar doen ze het van? een podium biedt aan iemand die zijn geld op omstreden wijze zou verdienen. Zo stond Tim Hofman met zijn YouTubeprogramma Boos al eens op de stoep bij deze Vasco Rouw om zijn cryptopraktijken aan de kaak te stellen en had ook consumentenprogramma Radar er aandacht voor.

3 reacties

 • Jacques Schmoller

  2 maanden geleden
  Een familie die 130.000 euro per maand (al dan niet eerlijk verdiend) te besteden heeft, andere gezinnen met een ondernemer als kostwinner en een alleenstaande vrouw met kinderen die in een 'tiny house' woont, een uitkering heeft en die voor een groot deel zelfvoorzienend is. Echt mensen waar veel kijkers zich in herkennen en zich mee kunnen vereenzelvigen....
 • Marleen Verstraeten

  2 maanden geleden
  'Uiteraard hebben wij alleen gasten in het programma waarbij, uit de informatie die wij hebben, geen mogelijk strafbare zaken blijken...' de humor van de EO is kostelijk. Dat is nou de vruchtbare grond waar figuren zoals v Lienden en Roubos op gedijen, want misbruikers maken misbruik ook elders mogelijk en weigeren andere misbruikers te laten vallen, toch? Hoop dat de sukkel die dit heldere idee had op een andere functie terecht komt, iets dichter bij de deur bv.
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Zie hier het 'morele' kompas van de EO.