Volledig scherm
© CBS

Kritiek op Harry en Meghan zwelt aan: Oprah-interview ‘ongepast’ nu prins Philip voor leven vecht

1 miljoen pond legde Independent Television (ITV) op tafel voor de uitzendrechten van het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle, maar het is niet zeker of de Britse commerciële zender daarvan gaat profiteren. De Britten maken zich namelijk zorgen om prins Philip (99), die met hartklachten is opgenomen in het ziekenhuis.

2 reacties

 • Leonie Jong

  1 maand geleden
  Wat ik werkelijk niet begrijp is dat een stel dat zegt zo geleden te hebben onder de publiciteit, elke keer zelf opnieuw de media opzoekt om hun verhaal te doen en in het nieuws te blijven. Met als gevolg dat er weer een hele lading publiciteit volgt. Als het je werkelijk allemaal te veel is geworden zoek je de anonimiteit en keer je daar niet meer uit terug.
 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  Dit interview heeft niks met prins Filip te maken, en Harry is geen lid meer van het koninklijk huis, dus waarom zou hij daar rekening mee houden, dat koninklijkhuis, heeft ook nooit rekening gehouden met Harrie en meghan! Laat hun lekker hun eigen leven leiden en bemoei je beter met nuttige zaken!!
 1. Australië herdenkt Prins Philip
  Play

  Australië herdenkt Prins Philip

 2. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt