Kunstenares laat paardenbloed inspuiten

De kunstenares Marion Laval-Jeantet wil zich op een intense manier verbinden met haar paard. Behalve knuffelen en zelf op paardenhoeven te lopen, liet ze zich ook in het bijzijn van publiek inspuiten met paardenbloed.

0 reacties

 1. Nieuw onderzoek Ombudsman naar ‘racisme’ Ongehoord Nederland: kritiek op voortbestaan groeit
  update

  Nieuw onderzoek Ombudsman naar ‘racisme’ Ongehoord Nederland: kritiek op voortbe­staan groeit

  De Ombudsman van de NPO start een nieuw onderzoek nadat afgelopen week bijna 1900 klachten binnenkwamen over omroep Ongehoord Nederland. In de televisiewereld groeit de twijfel over het voortbestaan van de omroep binnen het bestel. De publieke omroepen willen dat de toezichthouder op zeer korte termijn een oordeel velt of de nieuwkomer de mediawet heeft overtreden. Maar dat onderzoek is pas in het voorjaar van 2023 klaar.
 2. Publieke omroep mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden

  Publieke omroep mag streaming­dienst NPO Start verder uitbreiden

  De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden. Staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media heeft daarvoor vandaag toestemming gegeven. Eerder dit jaar oordeelden de Autoriteit Consument en Markt (ACM) dat de door NPO gewenste uitbreiding beperkt effect heeft op de markten waarop NPO actief is. Ook het Commissariaat voor de Media en de Raad voor Cultuur adviseerden positief.