Kylie Jenner
Volledig scherm
Kylie Jenner © AFP

Kylie Jenner viert verjaardag op peperduur jacht

Het mag duidelijk zijn dat geld geen enkele rol speelt voor Kylie Jenner. De realityster huurt voor haar 22e verjaardag een reusachtig jacht af, weet TMZ.

Kylie viert haar geboortedag eind deze maand op een jacht ter waarde van 250 miljoen dollar. Het gevaarte een weekje huren, kost het zusje van Kim Kardashian 1,2 miljoen dollar. De enorme rekening zal geen probleem zijn voor haar. De Kylie Cosmetics-bedenker werd vorig jaar namelijk uitgeroepen tot jongste self-made miljardair ooit.

Het bijna 100 meter lange schip is onder meer uitgerust met een helikopterlandplaats, een sauna, een bioscoop, een schoonheidssalon, een stoomkamer, een zwembad met onderwaterverlichting en biedt ruimte aan 22 gasten. Zij worden op hun wenken bediend door 29 man personeel.

Naar verluidt zal de jacht rond gaan dobberen in de Mediterraanse zee. Het is nog onbekend wie Kylie allemaal uitnodigt voor het feest, maar haar beroemde zussen zullen ongetwijfeld welkom zijn. Zussen Kendall en Kourtney zijn in ieder geval al in de buurt. Zij vieren momenteel vakantie in Italië.