La Casa de Papel
Volledig scherm
La Casa de Papel © EPA

‘La Casa de Papel krijgt ook een vijfde en zesde seizoen’

Het vierde seizoen van de hitserie La Casa de Papel moet nog uitkomen, maar er staan nu al nóg twee seizoenen op de planning. Dat schrijft de Spaanse televisiegids FormulaTV op basis van bronnen bij het productiebedrijf van de serie. De opnames van de twee nieuwe seizoenen moeten volgend jaar beginnen.

Fans van La Casa de Papel kunnen voorlopig nog genieten van El Profesor met de drie seizoenen die er nog aankomen van de Netflix-serie. Het vierde seizoen zou volgens onbevestigde berichten op 18 januari 2020 uitkomen en aangezien de nieuwe opnames al snel beginnen, laat de vijfde en zesde reeks vast ook niet lang op zich wachten.

Voor het derde seizoen werden kosten nog moeite gespaard. Er werden diverse promotiefilmpjes de wereld in geslingerd met onder anderen Frank Lammers in zijn rol als Ferry Bouman uit Undercover. Ook speelt stervoetballer Neymar een rolletje in twee afleveringen.

  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’