Lachen! Robbie Williams praat perfect plat Amsterdams

videoDe Britse superster Robbie Williams blijkt een aardig woordje Jordanees te kunnen spreken. In een hilarische Instagramvideo, gepost door de Nederlandse rapper-producent Brahim Fouradi die momenteel in Californië  met de zanger werkt aan nieuw materiaal,  zegt Williams met een plat Amsterdamse tongval dat hij ‘uit de Jordaan‘ komt. Als Fouradi verbaasd reageert, antwoordt de Angels-ster met: ‘wat nou?’

Afgaande op de posts van Fouradi (33), die ooit samen met zijn vier jaar oudere broer Mohamed een rapduo vormde, zijn hij en Williams al een paar dagen in Beverly Hills waar ze bezig zijn met zeer waarschijnlijk een nieuwe song voor Robbie. Fouradi schrijft bij één van de filmpjes: ‘Nieuwe muziek, schrijven met mijn broski (broer)’.  Williams werkt voor het nieuwe nummer ook samen met de Amerikaanse singer-songwriter Lil Eddie Serrano en Memru Renjaan (Memrox): een Nederlandse songwriter, componist, gitarist en producer.

Volledig scherm
Robbie Wiliams en Brahim Fouradi © Instagram Brahim Fouradi
  1. AD Royalty Podcast: ‘Amalia het lichtpuntje van het eerste halfjaar’

    AD Royalty Podcast: ‘Amalia het lichtpunt­je van het eerste halfjaar’

    Ze is pas vijftien jaar oud, maar toch stal ze de show tijdens Koningsdag 2019: kroonprinses Amalia werd dit jaar voor het eerst naar voren geschoven en mocht haar eerste interviews geven als troonopvolger. Koningin Maxima stond erbij te stralen alsof Amalia net haar zwemdiploma had gehaald, aldus tv-columnist Angela de Jong. De Jong zag een zeer zelfbewuste vijftien-jarige, die doorhad dat dit moment de rest van haar leven bepalend zou zijn.