Volledig scherm
© ANP Kippa

Leontine Borsato laat van zich horen op de dag van de liefde

Leontine Borsato (52) heeft voor het eerst van zich laten horen sinds zij en zanger Marco Borsato (53) aankondigden uit elkaar te gaan. Vanuit 't Gooi wenst Leontine haar Instagramvolgers een fijne Valentijnsdag toe. Ook deelt ze de tekst: ‘Loslaten is het nieuwe verbinden.’

Uit het mini-berichtje valt op te maken dat Leontine probeert positief te blijven in een voor haar heftige periode. Verschillende BN’ers liken de update of laten een hartje achter.

Op 4 februari kwam plots het nieuws naar buiten dat de Borsato's na 23 jaar een punt achter hun huwelijk zetten. Ze namen die beslissing met pijn in het hart. ‘We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven’, meldden ze.

Het is onbekend wat er precies tussen Marco en Leontine is voorgevallen. De twee, die een villa in Blaricum bezitten, leken onschendbaar. Samen kregen ze drie kinderen: Luca (21), Senna (18) en Jada (17). Volgens de laatste berichten zou Marco na een vakantie op de Malediven bij zijn moeder Mary de Graaf verblijven. Zij runt in Alkmaar de bruidswinkel De Witte Markies.

  1. ‘Netflix-serie Space Force had zoveel meer kunnen zijn’
    Podcast

    ‘Net­flix-se­rie Space Force had zoveel meer kunnen zijn’

    ‘Het probleem van Netflix is dat de seizoenen vaak heel kort zijn,’ vertelt seriefreak Kevin Goes in de nieuwste aflevering van de podcast Bingewatchers. ‘En dat is ook een van de minpunten van Space Force. Er had zoveel meer in die serie gezeten en nu hou je toch het gevoel dat er veel meer in gezeten had, ondanks de sterrencast met onder meer Steve Carrell (The Office), John Malkovich (The New Pope) en Lisa Kudrow (Friends)’