Volledig scherm
© EPA

'Lifterbitch' berooft Paris Jackson

Paris Jackson is afgelopen week beroofd door een stelletje lifters die ze had opgepikt. De 19-jarige actrice en dochter van Michael Jackson kwam er na haar goede daad achter dat haar pinpas was gestolen.

,,Gisteravond pikte ik een paar lifters op en een meisje was behoorlijk de weg kwijt", begint Paris haar verhaal op Instagram Stories. ,,Ik heb haar een paar van mijn eigen sokken gegeven en ben zelfs nog bij een fucking fastfoodrestaurant gestopt om ze te trakteren op eten."

Het meisje heeft waarschijnlijk haar kaart gestolen, denkt ze. ,,Die bitch heeft mijn pinpas gestolen", aldus een woedende Paris. ,,Ik heb jullie door heel Los Angeles gereden en ik heb enorm mijn best gedaan om de beste Uber-chauffeur ooit te zijn, ondanks dat ik niet eens lid ben van Uber, en dan steel je van mij? What the fuck!"

🐌

Een foto die is geplaatst door null (@parisjackson) op

  1. Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'
    Catfight

    Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'

    Het vertrek van Kira Dekker uit The voice of Holland loopt uit op een online catfight tussen de Groningse zangeres en coach Anouk. De rockdiva haalt op Instagram hard uit naar de singer-songwriter, die na haar vertrek uit de RTL4-talentenjacht grappend twitterde dat ze chocolade ging eten en het Anouks schuld zou zijn als ze daar dik van wordt. ,,Het is niet mijn schuld, you stopt het zelf in your mond'', sneert Anouk terug.