Loretta Schrijver.
Volledig scherm
Loretta Schrijver. © Brunopress

Loretta Schrijver geopereerd aan darmkanker: ‘Ben door een hel gegaan’

Loretta Schrijver (65) is onlangs geopereerd nadat bij haar een beginnende fase van darmkanker was vastgesteld. Het Koffietijd-gezicht ligt momenteel nog in het ziekenhuis, waar ze langer moest blijven vanwege complicaties, waaronder een longontsteking. Inmiddels gaat het elke dag beter, bevestigt haar management aan deze site.

2 reacties

 • riet lochtenberg

  1 maand geleden
  lieve loretta gelukkig ben je nu aan het opknappen van de operatie heel veel beterschap gewenst ik zal jou op koffietijd en andere sites wel missen
 • Remy Nieboer

  1 maand geleden
  Met alle respect maar ik ken mensen die ook geholpen zijn aan darm kanker en ook door een hel zijn gegaan maar die hoor je niet omdat die geen beroemdheid zijn. Ik ben blij dat Loretta er optijd bij was en er aan geholpen kon worden.
 1. Fijngevoelig alzheimerdrama Supernova is vooral een film over ware liefde
  PREMIUM
  Filmrecensie

  Fijngevoe­lig alzheimer­dra­ma Supernova is vooral een film over ware liefde

  Terwijl het alzheimerdrama The Father begin dit jaar alle aandacht kreeg bij de Oscars - hoofdrolspeler Anthony Hopkins won er ook daadwerkelijk een - , bleef het thematisch verwante Supernova eenzaam achter in de schaduw. Dat is even jammer als verklaarbaar. Waar The Father de kijker meeneemt ín het gedesoriënteerde brein van iemand met dementie, en daarmee een zeer onconventionele vorm kiest, is Supernova een meer klassiek verteld drama. In dit drama gaat het ziek zijn van het hoofdpersonage Tusker, gespeeld door Stanley Tucci, bovendien zelden gepaard met vette uitroeptekens.