Volledig scherm
Tom Ellis als Lucifer © Netflix

Lucifer houdt fans warm voor vierde seizoen

VideoFans van de Netflix-serie Lucifer moeten nog heel even geduld hebben voordat het vierde seizoen van de serie over de duivel op aarde van start gaat. Tom Ellis, die de rol van de duivel Lucifer speelt, verzacht het wachten een beetje met een video op Twitter waarin hij de eerste drie seizoenen samen vat.

,,Weet je, Lucifer was Gods favoriete engel. Dat waren nog eens tijden”, verzucht ‘de duivel’ terwijl hij een lege ruimte inloopt, op een stoel gaat zitten en voor zichzelf een glas whiskey inschenkt. ,,Waar te beginnen? Wel, ik ben de duivel”, zegt Ellis, waarna een filmpje volgt met fragmenten uit de eerste drie seizoenen, voorzien van Ellis’ eigen cynische commentaar.

Lucifer, de duivel, is zijn saaie leven als Heer van de onderwereld zat en besluit ‘op vakantie’ te gaan naar aarde. Hij strijkt neer in Los Angeles en opent een nachtclub, Lux. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker, die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar met diverse moordzaken.

Aan het einde van seizoen drie ziet Chloe eindelijk Lucifers ware gezicht. Hoe ze met deze schokkende openbaring omgaat is vanaf 8 mei op Netflix te zien.

tom ellis on Twitter

Just a little catch up of the story so far... Lucifer season 4 comes to @netflix May 8th There's no hiding 😈 https://t.co/icBZz6NZ0g

  1. Ook Filipijnse Duncan Laurence overladen met felicitaties

    Ook Filipijnse Duncan Laurence overladen met felicita­ties

    Na de glansrijke overwinning van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival wordt de Nederlander van alle kanten gefeliciteerd. Ook op twitter worden er richting @duncanlaurence volop lofuitingen gestuurd, maar de beheerder van dat account wordt behoorlijk overvallen door alle tweets. Dat is namelijk een Filipijnse man, die tot kort nog twitterde over aardbeien en Nutella. Opeens staat hij in het middelpunt van de belangstelling.