Theo Maassen.
Volledig scherm
Theo Maassen. © Brunopress

Luisteraars 100% NL melden zich massaal om boete voor illegale show Theo Maassen te betalen

updateLuisteraars van radiozender 100% NL willen de boete betalen die het Haarlemse Theater de Liefde kan krijgen als Theo Maassen vanavond optreedt voor een volle zaal. Volgens het station meldden zich de afgelopen dag ‘tientallen’ luisteraars die een bedrag willen doneren. Het theaterbestuur doet een ‘vreugdedansje’.

 1. Theater laat Theo Maassen optreden voor volle zaal en negeert regels: ‘Het is mooi geweest’
  update

  Theater laat Theo Maassen optreden voor volle zaal en negeert regels: ‘Het is mooi geweest’

  Het Haarlemse Theater de Liefde lapt volgende week de coronaregels aan zijn laars en laat cabaretier Theo Maassen optreden voor een volle zaal. Na de beelden van een drukbezochte Formule 1 in Zandvoort wil het bestuur zich niet in bochten wringen om de zaal slechts voor twee derde te vullen, zoals de regels voorschrijven. Een mogelijke boete neemt het theater voor lief. De gemeente stelt dat niet over het besluit is overlegd en wil in gesprek met de organisatie.
 2. Alec Baldwin: A-acteur maar nooit onbesproken
  PREMIUM
  profiel

  Alec Baldwin: A-acteur maar nooit onbespro­ken

  Van kwade opzet lijkt geen enkele sprake nadat Alec Baldwin (63) op een filmset een vuurwapen afvuurde op cameraregisseur Halyna Hutchins (42), die aan de gevolgen daarvan is overleden. Maar de acteur is inmiddels bekender om alle rellen en incidenten dan om zijn rollen. Het had niet veel gescheeld of de in New York geboren Baldwin was Batman in de gelijknamige film uit 1989 van Tim Burton. De felbegeerde rol ging uiteindelijk naar zijn collega uit Beetlejuice van een jaar eerder: Michael Keaton. Niet dat zijn carrière vervolgens in het slop raakte.