Volledig scherm
© Columbia Pictures

Luke Perry duikt op in trailer Once Upon a Time in Hollywood

Columbia Pictures heeft de nieuwe trailer van Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood gelanceerd. Daarin is naast hoofdrolspelers Brad Pitt en Leonardo DiCaprio ook de op 4 maart overleden acteur Luke Perry te zien. 

Het is de laatste filmrol voor Luke Perry, bekend uit Beverly Hills 90210 en Riverdale. Hij overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van een beroerte

De negende film van Quentin Tarantino speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

Volledig scherm
© AFP

Once Upon a Time in Hollywood beleeft vanavond z'n première tijdens het filmfestival in Cannes. In Nederland is ie pas vanaf augustus te zien en daarom roept regisseur Tarantino alle bezoekers in Frankrijk dan ook op om vooral níets van het verhaal door te vertellen. 

  1. Metalband ‘misleidt’ talloze fans met ‘unieke concerten’ in Europa: ‘Wat is dit voor onzin?’

    Metalband ‘misleidt’ talloze fans met ‘unieke concerten’ in Europa: ‘Wat is dit voor onzin?’

    De Amerikaanse metalband Dream Theater is de afgelopen weken door knullige communicatie in opspraak geraakt. Honderden fans hebben het gevoel dat ze onder valse voorwendselen een ticket hebben gekocht voor een van hun 35 shows in Europa. De band is zich van geen kwaad bewust, maar biedt wel zijn verontschuldigingen aan bij fans die zich misleid voelen. ‘Hier heb ik geen zestig euro voor betaald.’