Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

Mag ik even smalend lachen, heren van Denk?

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Politiek en media zijn de laatste tijd wel erg innig. Eerst was daar het nieuws dat SP-boegbeeld Lilian Marijnissen en RTL-verslaggever Bart Nolles sinds kort een setje vormen. Amper daarvan bekomen, had Rutger Castricum gisteravond in zijn latenight talkshow De Hofbar op NPO 2 de primeur dat partij Denk is bezig om een publieke omroep op te richten. Het Commissariaat voor de Media zou al aan het onderzoeken zijn of het mogelijk was. Al heette dat in het jargon van Denk-voorman Kuzu ‘een stukje tegenwerking’ dat ze ‘moeten overwinnen om zover te komen.’ De slachtofferrol doet het nu eenmaal goed bij de achterban. Sterker nog, Denk is er groot mee geworden.

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’