Makayla (15) verovert hart Heidi Klum en pakt finaleplek America's Got Talent

videoScholiere Makayla Phillips uit Canyon Lake (Californië) is de laatste kandidaat van het dertiende seizoen van America's Got Talent die in één klap door is naar de finale. De 15-jarige brunette pakte jurylid Heidi Klum in met haar vertolking van Warrior van Demi Lovato.

Klum prees de zangkunsten van de in een lichtroze trui gestoken Makayla. ,,En je ziet er ook nog eens schattig uit'', oordeelde ze na de auditie. ,,Ik houd van het hele pakketje. Je glimlach, je uitstraling, je stem is geweldig'', riep ze uit voordat ze een klap op de zogenoemde golden buzzer gaf.

Met het gouden ticket staat Makayla in de finale van de populaire talentenjacht. De Boot Camps, die volgende week beginnen met onder anderen de Amsterdamse zangeres Glennis Grace, slaat ze over. 

Powerhouse

Klum schat de kansen van haar pupil hoog in en denkt dat ze AGT zal winnen. Het Duitse model stelde haar druk op de gouden knop lang uit nadat haar collega's Simon Cowell, Howie Mandel, Mel B. weken geleden al iemand kozen

Het gaat dit jaar om vijf golden buzzer-acts, waarvan vier zangers. Van de in Tarzanpakjes gestoken Zucaroh Dance Group werd presentatrice Tyra Banks zo enthousiast, dat ze na hun show uit de coulissen rende en hun finaleplek zeker stelde. Mel B. koos voor zangeres Amanda Mena (15) uit Boston. Pleegvader Michael Ketterer ontdooide het kille hart van Cowell, Mandel werd omver geblazen door powerhouse Courtney Hadwin (13).

Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Slide to watch @makaylaphillipsmusic’s full performance from @AGT last night ✨ #MyGoldenBuzzer

Een foto die is geplaatst door null (@heidiklum) op

  1. Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt
    PREMIUM
    Angela kijkt tv

    Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt

    Na weer een weekend vol berichten en beelden van gele hesjes en geëtaleerde ontevredenheid was ik toe aan iets leuks. Iets opbeurends. Iets dat instant geluk én hoop brengt. Precies: een zelfgebakken taart. En laat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt nou niet aftrappen met één, maar met 500 baksels van evenzoveel blije, opgewekte landgenoten die al jaren dromen van een eigen beige schort, oftewel een plekje in de baktent van André, Janny en Robèrt. Dus een paar uur in de rij staan kon er ook nog wel bij. Het ging zonder morren, zonder gescandeerde leuzen, zonder zelfs maar hier en daar een partytent te mollen of met een deegroller verhaal te halen bij een kritisch jurylid. Enige dat in een momentje van onoplettendheid sneuvelde was een pina colada-taart. Het beeld van urenlange keukenarbeid in puin op het chique gazon van landgoed Maarsbergen, zonder dat de jury er zelfs maar een blik op had kunnen werpen, was hartverscheurend. Maar de eigenaresse zelf bleef er verbluffend laconiek onder.