Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Malia Obama opnieuw onder vuur na mojito bij het zwembad

Malia Obama, de 20-jarige dochter van voormalig presidentspaar Barack en Michelle Obama, is opnieuw in opspraak geraakt nu er foto's rondgaan waarop ze alcohol drinkt. Dit mag in de Verenigde Staten pas vanaf je 21ste. Malia krijgt bijval van Chelsea Clinton en Jenna Bush Hager, de dochters van oud-presidenten Bill Clinton en George W. Bush. 

,,Malia Obama is een privépersoon en dient met rust gelaten te worden. Geen enkel deel van haar leven zou een sensatieverhaal moeten zijn’’, laat Chelsea via Twitter weten. Jenna retweette de post en voegde eraan toe: ,,Ik twijfelde of ik iets moest zeggen, omdat het zo'n nietszeggend artikel was, maar ik ben het volledig met Chelsea Clinton eens. Klik alsjeblieft niet op dit soort verhalen en geef Malia privacy.’’

Miami

Malia Obama, de oudste dochter van de Obama's, werd afgelopen weekend met een paar vriendinnen, een fles wijn en een mojito, gespot aan het zwembad van een luxe hotel in Miami. Ze wordt op 4 juli 21 en zou officieel dus de wet hebben overtreden. 

In november 2017 kwamen Chelsea Clinton en Ivanka Trump ook voor de voormalige presidentsdochter op, toen er een filmpje opdook waarin te zien was hoe ze een sigaret opstak. Malia studeert aan Harvard en zou volgens de roddelpers een ‘wild leven’ leiden.

In dezelfde maand kwam het nieuws naar buiten dat ze een relatie had met medestudent Rory Farquharson. Of de twee nog samen zijn, is niet bekend. Twitteraars juichen de steun die Malia van Chelsea en Jenna krijgt toe. ,,Wat mooi om te zien dat jullie je verenigen en het voor Malia opnemen!‘”

Volledig scherm
Chelsea Clinton © AP
Volledig scherm
Jenna Bush © Getty Images for The Hudson Rive
Volledig scherm
© BRUNO PRESS
Volledig scherm
Barack en Malia Obama op 4 juli 2016. © AFP
  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’