Volledig scherm
Miss Montreal-frontvrouw Sanne Hans. © ANP Kippa

Maroon 5 onder de indruk van cover Miss Montreal

VideoMiss Montreal heeft wel een heel bijzonder compliment gekregen. De mannen van de Amerikaanse band Maroon 5 zijn onder de indruk van haar cover van hun nieuwste liedje Memories.

Sanne Hans, de frontvrouw van Miss Montreal, coverde gisterochtend het nummer in de ochtendshow van Radio 538. Haar versie bleef niet onopgemerkt: op Facebook reageert de band van Adam Levine met de tekst dat zij het een geweldige cover vinden. En dat maakt de zangeres ontzettend gelukkig, laat ze weten op social media. ,,Dat je een cover doet zonder te repeteren en vervolgens dit leest!”, schrijft ze. 

Hans zong het nummer met haar telefoon in haar hand, zodat ze de tekst juist zong.

Beluister hier Miss Montreals cover: 

Dit is het origineel:

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.