Martien Meiland en Erica Meiland.
Volledig scherm
Martien Meiland en Erica Meiland. © Brunopress

Martien en Erica blikken terug op huwelijk Maxime: ‘Was eigenlijk net een modeshow’

Het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer was ‘eigenlijk net een modeshow’. Dat zeggen haar ouders Martien Meiland en Erica Renkema in hun podcast Wat Goéééd. Maxime droeg namelijk maar liefst drie jurken op haar trouwdag, leggen haar ouders uit.

 1. Bom ontploft in B&B van Astrid: 'Dit is mijn grens en daar ga jij niet overheen’
  B&B Vol Liefde

  Bom ontploft in B&B van Astrid: 'Dit is mijn grens en daar ga jij niet overheen’

  De bom is gebarsten in de Oostenrijkse bed en breakfast van Astrid. Het was Harmjan die in de ogen van Astrid voor de tweede keer een misstap had begaan. Hij zou haar afschilderen als een bitch en bovendien niet luisteren naar wat zij hem had opgedragen. Iets waar de b&b-eigenaresse absoluut niet van gediend is. ,,Ik voel me iedere keer neergezet als een bitch en als een kenau, en daar heb ik gewoon geen zin in.”
 2. Vrouwelijke BN’ers topless tegen preutsheid: ‘Bepalen zelf wanneer we onze borsten tonen’

  Vrouwelij­ke BN’ers topless tegen preutsheid: ‘Bepalen zelf wanneer we onze borsten tonen’

  Fockeline Ouwerkerk, Geraldine Kemper, Joy Delima, Romy Monteiro, Marian Mudder, Fajah Lourens, Dilan Yurdakul, Lauren Verster en Gaby Blaaser zijn voor de nieuwe editie van Linda uit de kleren gegaan. In het themanummer wordt gepleit voor normalisering van vrouwenborsten in plaats van seksualisering. Alleen op de cover staan de vrouwen met hun handen voor hun borsten. ,,Anders mag die niet op social media!”