Máxima kan tranen niet bedwingen bij felicitatiefilmpje schoolkinderen

VIDEOKoningin Máxima moest vanmiddag, tijdens een bezoek aan het openluchttheater Cabrio in de bossen bij Soest, op zoek naar zakdoekjes in haar tasje. Niet vanwege de regenval – de vorstin zat droog onder een tentdoek – maar vanwege een felicitatiefilmpje van schoolkinderen uit de Gooi- en Vechtstreek dat op een scherm op het podium getoond werd.

2 reacties

 • Anton van Driel

  1 maand geleden
  Voor een paar ton per jaar kan ik ook heel betrokken zijn Ton, velen met mij. Het leuke is, dat deze mensen, behorende tot de rijkste van dit land, al decennia hun verjaardag viert en "iedereen" daar voor uitnodigt. Ze ontvangen talloze cadeaus en brieven. Echter, bij een verjaardag is het een Nederlandse traditie om je bezoek ook te trakteren. Koffie, gebakjes, bittergarnituur... gewoon, iets. Daar heb ik de Oranjes al die jaren niet op kunnen betrappen, zelfs in deze tijd van crisis niet.
 • Ton van Leeuwen

  1 maand geleden
  Dit is toch een fantastisch betrokken mens die in een positie is om datgene wat er niet is, toch proberen er te laten komen? Ze is toevallig koningin, nou en? De betrokkenheid en de mogelijkheden, dat telt.
 1. Netflix verwijdert The LEGO Movie 2 en 6 andere titels

  Netflix verwijdert The LEGO Movie 2 en 6 andere titels

  Deze week verwijdert Netflix The LEGO Movie 2. Ook is er pijnlijk nieuws voor fans van Sherlock. Ontdek welke titels komende weken het veld moeten ruimen. Deze week nemen we afscheid van Emmet, Lucy én de LEGO Justice League, want het tweede deel van de Oscar-genomineerde The LEGO Movie gaat van Netflix af. Ook zet de streamingdienst een streep door Cooking on High, een kookshow die volledig in het teken staat van wiet. Daarnaast verdwijnt de jaren ’90 dramaserie Tales of the City.
 2. Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  In de jaren dat ze meededen aan het Eurovisie Songfestival (2017) en het Junior Songefestival (2007) hoorden de zussen van OG3NE niets van de koninklijke familie. Wel werden de Brabantse zangeressen een aantal keer gepolst om op te treden bij gelegenheden waarbij de Oranjes ook aanwezig waren. ,,Maar het kwam er telkens niet van, spijtig genoeg. Telkens konden we niet,’' vertelt Lisa, die vanochtend samen met haar zussen Shelley en Amy wel optrad voor de bijna 50-jarige koningin Máxima.