Volledig scherm
© REUTERS

'Meghan houdt haar babyshower in New York'

De Britse hertogin Meghan Markle is een paar dagen in The Big Apple. Volgens bronnen van People is ze daar omdat ze vandaag een geheime babyshower houdt.

De 37-jarige echtgenote van prins Harry kwam vrijdag aan en heeft een deel van haar zaterdag doorgebracht met theedrinken en macarons eten bij Laduree in SoHo. Zij werd daarbij vergezeld door styliste Jessica Mulroney. Vandaag staat haar babyshower op de planning, waar maar een handjevol mensen voor uitgenodigd is.

Volgens bronnen van Harper's Bazaar is dit een mooie gelegenheid voor de hertogin om bij te praten met vrienden en wat tijd door te brengen in de stad waar ze zo van houdt. Het is voor veel vrienden van Meghan de laatste keer dat ze haar voor de geboorte van haar baby zien. ,,Het is een relaxte trip voor haar. Meg zal verkwikt en uitgerust terugkeren naar huis, met heel veel nieuwe babykleertjes’’, aldus een bron.

Het is voor het eerst dat Meghan New York bezoekt sinds ze in mei Harry huwde.

Volledig scherm
© AP
  1. AD Royalty Podcast: ‘Amalia het lichtpuntje van het eerste halfjaar’

    AD Royalty Podcast: ‘Amalia het lichtpunt­je van het eerste halfjaar’

    Ze is pas vijftien jaar oud, maar toch stal ze de show tijdens Koningsdag 2019: kroonprinses Amalia werd dit jaar voor het eerst naar voren geschoven en mocht haar eerste interviews geven als troonopvolger. Koningin Maxima stond erbij te stralen alsof Amalia net haar zwemdiploma had gehaald, aldus tv-columnist Angela de Jong. De Jong zag een zeer zelfbewuste vijftien-jarige, die doorhad dat dit moment de rest van haar leven bepalend zou zijn.