Mel B reageert na geflopt concert Spice Girls: Hopelijk volgende keer beter

VideoMel B heeft vandaag gereageerd op alle kritiek die de Spice Girls kregen na hun concert in Dublin. Fans van de iconische band lieten op sociale media weten vooral teleurgesteld te zijn in hun reünietour, zo zouden de dames vals hebben gezongen en was er niks te verstaan van de nummers. ,,Hopelijk klinkt het de volgende keer beter”, aldus Mel B in een video.

Het had gisteren hét concert van het jaar moeten worden in Dublin. De Spice Girls trapten er hun langverwachte reünietournee af in het Croke Park-stadion. Het is voor het eerst sinds 2012 dat de bekende Britse meidengroep weer het podium beklimt, en dus stonden de fans te popelen. Maar de toeschouwers kregen niet waar ze op hoopten, toen bleek dat het optreden werd verstoord door klankproblemen en een gebrek aan kwaliteit. ‘Hebben wij hier zoveel voor betaald?’, vroegen ze zich af via Twitter.

De kritiek op het concert is volgens Mel B helemaal terecht. Niet alleen moesten mensen huilen tijdens het ‘rampzalige’ optreden, ook hebben meerdere fans van de meidengroep de zaal verlaten. Mel B laat weten uit te kijken haar hun volgende show. ,,Hopelijk zijn de zang en het geluid dan veel beter”, aldus de zangeres.

Het optreden van de Britse meidengroep was het eerste sinds 2012. In dat jaar traden de vijf dames, toen nog met Victoria Beckham erbij, samen op tijdens de Olympische Spelen in Londen. Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie B. en Melanie C. doen in totaal dertien steden in Ierland, Wales, Engeland en Schotland aan. Op 15 juni sluiten ze hun tournee af in Londen.

Volledig scherm
Spice Girls in Dublin © ANP

Ms S Sherlock on Twitter

Sorry @spicegirls but we cannot hear a thing sitting here in @CrokePark - sound is AWFUL!!!! https://t.co/XD28tbidCX

Sabrina Egerton on Twitter

There's something wrong when the crowd at @spicegirls concert are all sitting down because no one has a clue what song is on because the sound really is THAT bad. @mcd_productions @CrokePark @IrishTimes @LovinDublin #SpiceWorldTour #SpiceGirl https://t.co/QkENc7BJ8Y

  1. Ochtendshow en Trucker Zoekt Vlam maken kans op fonkelnieuwe Televizier-Ster

    Ochtends­how en Trucker Zoekt Vlam maken kans op fonkelnieu­we Televizier-Ster

    De 54ste editie van het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala komt er aan. Tussen de talloze categorieën ontbrak er nog één: die voor de beste online-videoserie. En dat terwijl online video niet meer weg te denken is uit de media én uit het leven van veel Nederlanders. Daarom is de prijs voor de leukste, mooiste en beste programma’s op internet nu in het leven geroepen: de Televizier-Ster Online-videoserie.