Merel Westrik en Pepijn Crone
Volledig scherm
Merel Westrik en Pepijn Crone © ANP/William Rutten

Merel Westrik vindt nieuw liefdesgeluk bij oud-collega Pepijn Crone

Merel Westrik en haar voormalige RTL Nieuws-collega Pepijn Crone zijn als een blok voor elkaar gevallen. Dat laten de twee weten aan RTL Boulevard.

Westrik (40) en Crone (38) bevestigen aan de showrubriek dat ze al een tijdje aan het daten zijn, maar dat hun relatie vooral nog pril is. Wel zijn ze heel gelukkig met elkaar. De twee leerden elkaar kennen op de werkvloer van RTL Nieuws, waar Merel tot 3 september een van de presentatoren was. Daarna maakte ze de overstap naar het Net 5 van Linda de Mol.

Eerder dit jaar zag Westrik haar vorige relatie na zeven jaar stranden. Ook Pepijn Crone had langere tijd een vriendin, met wie hij twee kinderen heeft: een zoon en een dochter.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.