Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Mijn oren klapperden van de uitspraken van de buren van de bedreigde Van der Wal

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

6 reacties

 • Wim Ter Vrugt

  2 maanden geleden
  Mevrouw de Jong kan het ook niet helpen dat ze niet meer inzicht heeft in de warboel die regering en parlement van de wetten hebben gemaakt. De stikstofneerslag van de landbouw dreigt te worden ingeruild voor woningbouw luchtvaart en industrie, hoezo natuurverbetering? En als dan een paar opgeschoten lummels uit de bocht vliegen, doet ze in de broek van angst. Wat denkt u van dat kaartje van haar? Anoniem op een zolderkamertje getekend? Politieauto vernielen gaat te ver.
 • W. Loeffen

  2 maanden geleden
  Dus als iemands mening niet strookt met de mening van "mevrouw" Angela dan is die persoon diepgezakt, afgestomd of zonder gezond verstand. Wederom een bewijs van je mening opdringen, zonder andere meningen te respecteren. Oja, ik sta achter de mening en acties van de boeren, maar veroordeel geweld en vernielingen.
 • JG dijk

  2 maanden geleden
  Weer lekker hautain van Angela. De dorpelingen hebben maar te pikken wat de elites hen voorschrijven. Ook als dat over landjepik gaat.
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  De protesten van de boeren bij huizen van politici kan ik ook niet gezellig, leuk en mooi vinden. Zowel aan de zijde van de boeren als politici zie ik "intimiderend gedrag" inzake het stikstofbeleid. De een wil dit en de ander wil dat. Vandaag samen nog gaan overleggen en werken aan een bevredigende oplossing. Ik hoop dat het lukt.
 • miriam de kruiff

  2 maanden geleden
  Niet alles wat de boeren doen is goed maar er word in Den Haag niet geluisterd wat er allemaal in het land aan de hand is boeren die niet weten waar ze aan toe zijn 160 natuur 2000 stukjes land hoe groot is Nederland!! Te gek dan geen huizen er word bijna niet gebouwd niet de schuld van de boeren maar de regering heeft dit al jaren terug aan zien komen maar zoals zo vaak te laat met wat er moet gebeuren