Volledig scherm
Miljuschka verwondert zich over Japan. © Instagram/ Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka ontdekt schatkamer en Glennis breekt met management

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nu haar dochtertje Lizzy na een ziekenhuisopname weer helemaal gezond is, laat Monica Geuze zich graag met haar fotograferen.

Glennis Grace bevestigt in een persoonlijk bericht nog maar eens dat ze haar klussen in Amerika voortaan zelf regelt. De zangeres blijf zich na America's Got Talent ook op Nederland focussen en blijft onderdeel van de Ladies of Soul.

Anna Nooshin dompelt zich in een Balinees paradijsje onder in kraakhelder water.

Thomas Berge en zijn ex Myrthe zijn supertrots op zoon Jack, die in zijn zwemcarrière het volgende bad heeft bereikt.

Miljuschka Witzenhausen concludeert na het bezoek aan een bijzondere tempel in Kyoto dat zo ongeveer alles heilig is in Japan. ,,Raar en conflicterend tegelijk’’, aldus de keukenprinses.

Familie Kruys-actrice Elise Schaap trok in het poepsjieke Waldorf een trendy ruitenpak uit de kast. In de hal liep ze presentatrice Olcay Gulsen tegen het lijf, die ook voor een pak en een knotje ging.

Fockeline Ouwerkerk stuitte in haar fotoalbums op een babyfoto van zichzelf en ontdekte dat ze dezelfde coupe had als haar babyzoon Joe.

Actrice Kimberley Klaver is wel klaar met perfecte Instagram-shoots en laat vandaag zien hoe haar normale leven in een brainstormruimte eruit ziet.

Gooische vrouw Pauline Wingelaar laat zien ze hoe het linkerdeel van haar lippen knalrood stift.

Gwen van Poorten laat in de New Yorkse wijk Brooklyn hondje Nugget uit.

De deelnemers van Het Perfecte Plaatje storten zich morgen op het maken van een perfecte selfie. Onder anderen Patty Brard en Ruben van der Meer krijgen les van niemand minder dan NikkieTutorials.

Styliste Xelly Cabau van Kasbergen kan nu ze zwanger is van haar eerste kindje de ijscoupes niet laten staan.

Ilse DeLange kan weer geknuffeld worden na een verse föhnbeurt.

Martijn Krabbé heeft met zijn vriendin Deborah het vliegtuig gepakt naar een onbekende locatie en luidt de liefdestrip in met een glaasje roséchampagne.

Roxeanne Hazes kan bijna niet geloven dat haar in juli geboren zoontje Fender nu al zijn moeder imiteert. Hij heeft duidelijk een voorkeur voor zijn mama.