Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018

Een foto die is geplaatst door null (@monicageuze) op

Monica Geuze bevallen van dochter Zara-Lizzy

Monica Geuze (23) is vandaag bevallen van een kerngezond meisje: Zara-Lizzy Noé. De baby is het eerste kindje van de vlogster en haar vriend: Spartavoetballer Lars Veldwijk (26) die al een zoontje, de 2-jarige Mason, heeft uit een eerdere relatie. 

Bij een foto waarop Monica in haar ziekenhuisbed haar dochtertje vasthoudt terwijl Lars vertederd toe kijkt, laat de vlogster weten dat Zara-Lizzy 'de allerliefste' is.

Hoe het stel bij de namen Zara-Lizzy Noé kwam, is nog niet bekend. De naam Zara is van Britse afkomst en wordt het vaakst gegeven aan Schotse meisjes. Het betekent 'bloeiend'. Lizzy heeft een Bijbelse betekenis en wordt vertaald als 'gewijd aan God'. Noé staat voor 'rust, vrede en troost'.

Monica maakte begin vorige maand tegen alle verwachtingen in bekend in verwachting te zijn van een meisje. Eerder zei de populaire YouTuber dat ze het geslacht van haar baby geheim zou houden tot de geboorte. Eind december lieten Monica en Lars vanaf hun vakantieadres in Dubai weten dat ze in verwachting was. ,,Het beste kerstcadeau ooit'', zo omschreef ze op dat moment haar gevoel. Geuze stopte rond die tijd met haar dagelijkse vlogs. 

Oma

Volledig scherm
Monica en Lars. © Instagram

De vlogster was uitgerekend op vrijdag 6 juli. Toen de baby die dag niet werd geboren reageerde ze enigszins teleurgesteld. ,,Ik had heel graag gewild dat ze op deze dag zou komen, want vandaag is mijn oma's verjaardag, en die leeft niet meer helaas'', vertelde ze geëmotioneerd.  ,,Met haar had ik een goede band, had het me heel mooi geleken als onze dochter als cadeautje op deze dag geboren zou worden." 

De brunette, die eerder een relatie had met rapper Lil' Kleine, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag vóór haar 25ste moeder wilde worden. ,,We hebben dus nog drie jaar'', grapte vriend Lars vorig jaar in het RTL4-programma
Van der Vorst ziet Sterren

Hoewel Monica na een adempauze de draad van het vloggen alweer heeft opgepakt, is ze niet van plan om het kindje dagelijks bloot te stellen aan camera's. Daarover vertelde ze onlangs: ,,
Ik vind dat heel lastig. Ik deel bijna alles wat ik doe. Ik ga dat niet bepalen voor mijn kindje en het niet goed vinden voor de baby.''

Babyboom
2018 is het jaar van de junior BN'er. De komst van Zara-Lizzy volgt op die van Fender Andrew Arnold Zwennes, de zoon van zangeres Roxeanne Hazes, die dinsdag ter wereld kwam. Presentatrice Eva Jinek, vlogster Bibi Breijman en voormalig tophockeyster Naomi van As hopen later dit jaar te bevallen van hun eerste kindje.

Can’t wait to meet our babygirl❤️

Een foto die is geplaatst door null (@larsveldwijk) op

Yaaay!! Best christmas gift ever, we're expecting🙈🙈🙈

Een foto die is geplaatst door null (@monicageuze) op

🐒🦁

Een foto die is geplaatst door null (@larsveldwijk) op

  1. Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt
    PREMIUM
    Angela kijkt tv

    Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt

    Na weer een weekend vol berichten en beelden van gele hesjes en geëtaleerde ontevredenheid was ik toe aan iets leuks. Iets opbeurends. Iets dat instant geluk én hoop brengt. Precies: een zelfgebakken taart. En laat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt nou niet aftrappen met één, maar met 500 baksels van evenzoveel blije, opgewekte landgenoten die al jaren dromen van een eigen beige schort, oftewel een plekje in de baktent van André, Janny en Robèrt. Dus een paar uur in de rij staan kon er ook nog wel bij. Het ging zonder morren, zonder gescandeerde leuzen, zonder zelfs maar hier en daar een partytent te mollen of met een deegroller verhaal te halen bij een kritisch jurylid. Enige dat in een momentje van onoplettendheid sneuvelde was een pina colada-taart. Het beeld van urenlange keukenarbeid in puin op het chique gazon van landgoed Maarsbergen, zonder dat de jury er zelfs maar een blik op had kunnen werpen, was hartverscheurend. Maar de eigenaresse zelf bleef er verbluffend laconiek onder.