Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee@Kee

Na De slimste mens stroomde mijn mailbox vol: 'Deed ik mee aan De geilste mens?’

Zij zegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

4 reacties

 • H. Oostijen

  1 maand geleden
  Debbie Gerritsen. Wakkere luis in de pels. Hoop dat je nog veel van je laat horen. We sukkelen een beetje in slaap hier, terwijl er over ons heen gebaggerd wordt. Tijd van Dolle Mina’s is voorbij. Maar helaas weer heel erg nodig!
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Net als Berlusconi doet Borsato het voorkomen dat hij een schuimsmarcheerder is. Het zal wel een Italiaans bravoure praatje zijn van ‘Kijk mij eens...’ We hebben er niets van gemerkt, omdat het niet waar is.
 • Sam Buffer

  1 maand geleden
  Helemaal met je eens Debby, vrouwen zijn meer waard dan dit. En je voorbeeld van Borsato is in combinatie met de column van Angela de Jong van vandaag natuurlijk nog stuitender... ....
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  Debby legt de vinger op de zere plek. Als vrouw moet je inderdaad maar lachen om wat er over je wordt gezegd, het is immers 'humor'? Je moet maar tegen een stootje kunnen? Je moet het maar als compliment opvatten? Die selectieve verontwaardiging is stuitend. Dat vrouwen last hebben van heel veel mannen van alle gezindten, zowel live als online, wordt met de mantel der liefde bedekt want velen maken zich hier schuldig aan. Het is de algemeen aanvaarde norm. En geen man neemt het voor de vrouw op.
 1. ‘Ik speelde een lul, blijkbaar was dat aantrekkelijk’
  OVER DE LIEFDE

  ‘Ik speelde een lul, blijkbaar was dat aantrekke­lijk’

  In de gloednieuwe serie Over de liefde praat AD+R columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Is een traditionele huisje-boompje-beestje relatie nog wel van deze tijd? En, wat moeten we doen en laten om liefde te vinden? In deze aflevering praat Debby met acteur en schrijver Lykele Muus over single vaderschap en daten: ‘Dates voelen soms als een sollicitatiegesprek’.