Na succes van The Last Dance ook serie over Tom Brady
Volledig scherm
Na succes van The Last Dance ook serie over Tom Brady © EPA

Na succes van The Last Dance ook serie over Tom Brady

De Amerikaanse sportzender ESPN komt na het succes van de documentaire over Michael Jordan ook met een serie over Tom Brady. De 42-jarige quarterback uit het American football won zes keer de Super Bowl en is nog altijd actief in de NFL. Volgend jaar komt de documentaire uit, genaamd The Man in the Arena: Tom Brady.

De serie bestaat uit negen afleveringen, gelijk aan het aantal keer dat Brady in de finale om de Super Bowl stond met New England Patriots. Zes keer stapte de quarterback als winnaar van het veld, drie keer als verliezer. Brady, die is getrouwd met Gisele Bündchen, vertelt in de documentaire zijn verhaal van die negen finales. De Amerikaan stapte onlangs na twintig jaar bij de Patriots over naar Tampa Bay Buccaneers.

De tiendelige documentaire over voormalig topbasketballer Michael Jordan was een groot succes. The Last Dance trok in de VS gemiddeld 12,8 miljoen kijkers per aflevering.

In de podcast Bingewatchers wordt de serie met Tom Brady uitvoerig besproken:

  1. Billie Eilish maakt strippend vuist tegen body shaming: ‘Als ik minder draag, ben ik een slet’
    video

    Billie Eilish maakt strippend vuist tegen body shaming: ‘Als ik minder draag, ben ik een slet’

    Zangeres Billie Eilish (18) heeft een bijzonder intieme video gedeeld om een vuist te maken tegen body shaming. Het uiterlijk van de jonge wereldster ligt al jaren onder een vergrootglas in de media, terwijl ze privé worstelt met een laag zelfbeeld. ,,Is mijn waarde alleen maar gebaseerd op jouw mening?’’ vraagt Billie in haar korte film, die binnen een dag al ruim 3,5 miljoen keer is bekeken.