Volledig scherm
Barack en Michelle Obama. © REUTERS

'Netflix in gesprek met Obama over nieuwe serie'

Volgens The New York Times is Barack Obama in gesprek met Netflix om een nieuwe serie te produceren. In de deal zou bedongen zijn dat hij en voormalig first lady Michelle 'inspirerende verhalen gaan vertellen'. Er zou nog geen officiële deal gesloten zijn. 

,,President en mevrouw Obama hebben altijd geloofd in de kracht van verhalen vertellen en doorgeven," zegt Eric Schultz, een voormalig senior adviseur van de 44e president van de Verenigde Staten. ,,Gedurende hun leven hebben ze verhalen verteld over mensen die een verschil hebben willen maken in deze wereld. Wat betreft hun toekomstplannen: zij zullen nieuwe wegen blijven bewandelen om hun verhalen te blijven delen." Schultz doelde hiermee niet specifiek op de eventuele Netflix-deal, maar op de interesses van de Obama's in het algemeen.

De voormalig president is niet alleen benaderd door Netflix; ook Apple en Amazon zien een samenwerking met Obama zitten. Mocht Netflix de deal rond krijgen, dan wordt dit een van de grootste contracten in de geschiedenis van het bedrijf.

  1. Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Het dansavontuur van tv-foodies Miljuschka Witzenhausen en London Loy zit er vlak voor de finale van Dance Dance Dance op. 1,3 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe acteurskoppel Holly-Mae Brood en Soy Kroon en acteursvrienden Urvin Monte en Britt Scholte zich plaatsten. Miljuschka nam afscheid met een indrukwekkend verhaal over haar dochter met epilepsie. ,,Je kind verliest een bepaalde vrijheid, die je kind zou moeten hebben."