Volledig scherm
Nicki Minaj © ap

‘Nicki Minaj kletst uren met gedupeerde fans na cancellen concert’

Fans die gisteren naar een stadion in Slowakije afreisden om aldaar te horen dat het concert van hun idool Nicki Minaj op het laatste moment was afgelast, hadden toch een lichtpuntje. De rapper liep uren rond door het stadion in Bratislava om een praatje te maken met de concertgangers, vertellen aanwezigen aan entertainmentsite TMZ.

Nicki was genoodzaakt haar optreden vlak voor aanvang af te zeggen vanwege technische problemen in het stadion. ,,We proberen al uren alles aan de gang te krijgen’’, legde de rapper uit op het podium. Vervolgens schudde ze vele handjes en ging ze het publiek in om te kletsen met haar fans. Nicki is van plan de show op een later moment in te halen.

,,Ik baal enorm, mijn hart is gebroken’’, schreef de populaire artiest afgelopen nacht op Instagram. ,,Soms kan ik mijn fans niet geloven. Na uren en uren wachten, probeerden ze toch begripvol te zijn. (...) Sommige fans kwamen uit Oostenrijk, Nigeria, et cetera. Ik heb veel fans ontmoet en ze hadden de beste, liefste energie.’’

Het concert in Slowakije maakte deel uit van de tour waarmee Nicki momenteel door Europa reist. Volgende maand doet ze Nederland aan, op 25 maart staat ze in de Ziggo Dome in Amsterdam.

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’