David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston en Matt LeBlanc (vlnr) speelden tien seizoenen lang in Friends.
Volledig scherm
David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston en Matt LeBlanc (vlnr) speelden tien seizoenen lang in Friends. © EPA

Nieuwe details over Friends-reünie: ‘Hoofdrol voor Ellen Degeneres’

Er wordt steeds meer duidelijk over de Friends-reünie. Zo schrijft de New York Post dat het niet om een nieuwe aflevering gaat, maar dat de populaire talkshowhost Ellen Degeneres slechts het clubje zou interviewen. De reünie zou samenvallen met de lancering van het videoplatform HBO Max.

Geen nieuwe aflevering van Friends dus, maar wel een grote terugblik op de jaren van de opnames met de cast. Dat voor dat interview de naam van Ellen Degeneres wordt genoemd, is niet verrassend. In haar eigen talkshow had de presentatrice het al vaak over een mogelijk reünie toen ze leden van de cast afzonderlijk interviewde. 

De reünie zou er komen naar aanleiding van de lancering van het nieuwe videoplatform HBO Max. HBO zou flink onderhandeld hebben met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry. De castleden zouden elk tussen de 2,25 en 2,5 miljoen dollar krijgen. Het streamingplatform kocht eerder voor 425 miljoen dollar de uitzendrechten van alle afleveringen van Friends aan.

Ellen Degeneres.
Volledig scherm
Ellen Degeneres. © AP