Volledig scherm
PREMIUM
Daniel Craig speelt opnieuw James Bond. © AP

Nieuwe film James Bond is vooral hoofdpijndossier

Nu er na maanden vol speculatie een officiële titel bekend is gemaakt van de nieuwe James Bond-film, No Time to Die, is er - zo hopen de makers - hopelijk een einde gekomen aan de eindeloze geruchtenstroom dat 007 in zijn nieuwe avontuur de eindstreep niet haalt.

Het lijkt alsof de producenten met deze klassiek klinkende titel willen aangeven dat Daniel Craig weer een ouderwetse reeks confrontaties zal aangaan. En dat hij niet opgevolgd wordt door een vrouw zoals in de Britse media een aantal maanden geleden na een zogenaamd uitgelekt deel van het script werd geopperd. De donkere Actrice Lashana Lynch, bekend uit de Captain Marvel-film, zou de nieuwe 007 moeten worden. De medewerking van schrijfster Phoebe Waller-Bridge aan het scenario, dat een vrouwvriendelijker karakter moet krijgen, voedde deze geruchten nog meer.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.